Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Κόκκινος ο Μορένο!




Η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με τη Σεβίλλη στα 12 εκατομμύρια λίρες για τον αριστερό μπακ Αλμπέρτο Μορένο. Ο Μορένο ήταν Νο 1 στόχος για τον Μπρένταν Ρότζερς για τη θέση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Η Σεβίλλη επέμενε ότι ο Μορένο δεν θα αποχωρούσε από τον σύλλογο με λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ, επιμένοντας τη Δευτέρα ότι θα παίξει στο UEFA Super Cup εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Λίβερπουλ Ίαν Άιρ κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία για τον Moreno στο Κάρντιφ πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και ο παίκτης τέθηκε αυτομάτως εκτός αποστολής. 

Ο Ισπανός διεθνής καλείται τώρα να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στο Άνφιλντ και να συζητήσει τους προσωπικούς όρους για το συμβόλαιό του. 

Ο Μορένο θα γίνει η όγδοη μεταγραφή για την Λίβερπουλ το καλοκαίρι, ενώ η άφιξή του ίσως σηματοδοτήσει την αποχώρηση του Μάρτιν Κέλυ, όπως σας ενημερώσαμε προηγουμένως, για την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Κέλυ έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 30 εμφανίσεις για την Λίβερπουλ καθώς έκανε το ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 2007, αλλά από ότι φαίνεται είναι κοντά στο να υπογράψει στους αετούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου