Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Έτοιμος ο Ενρίκε!



Ο πλάγιος αμυντικός της Λίβερπουλ Χοσέ Ενρίκε λέει ότι θα είναι έτοιμος για την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Σαουθάμπτον την επόμενη Κυριακή στο Άνφιλντ!

Ο 28χρονος Ισπανός έμεινε εκτός γηπέδων από τον περασμένο Νοέμβριο όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Ωστόσο, επέστρεψε στις προπονήσεις τον Ιούλιο και ήταν παρόν στην περιοδεία της Λίβερπουλ στις ΗΠΑ. Ο Ενρίκε ήταν σπουδαία απουσία την περασμένη σεζόν για τον Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Ενρίκε δήλωσε: 
"Νιώθω καλά. Αισθάνομαι πραγματικά καλά και σίγουρος ότι μπορώ να παίξω σύντομα. Αν ο προπονητής μου θέλει να παίξω στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, είμαι έτοιμος, φυσικά".

Η Λίβερπουλ αφού τερμάτισε δεύτερη την περασμένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ κέρδισε την συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 5 χρόνια.

Ο Ενρίκε πρόσθεσε:
"Η Λίβερπουλ υπήρξε για ένα διάστημα χωρίς να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποτέ δεν έχω παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι τόσο ενθουσιασμένος να παίξω σε αυτόν τον διαγωνισμό, γιατί οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο βρίσκονται εκεί. Νομίζω ότι η Λίβερπουλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, έτσι πρέπει να είναι εκεί. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε, αλλά, φυσικά, να μην ξεχάσουμε το πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα. Έχουμε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ας ελπίσουμε ότι, όπως λέει και ο προπονητής, μπορούμε να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Όπως κερδίσαμε με τον Κέννυ (Νταλγκλίς το Capital One Cup το 2012). 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου