Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Πιέζει για Μπορίνι ο Πογιέτ



Η Σάντερλαντ εξακολουθεί να προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την Λίβερπουλ για τον Ιταλό επιθετικό Φάμπιο Μπορίνι. Ο Γκάς Πογιέτ θέλει να αγοράσει τον Μπορίνι.

Ο Μπορίνι σκόραρε 10 γκολ σε 40 εμφανίσεις με τη μορφή δανείου στη Σάντερλαντ την περασμένη σεζόν και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του συλλόγου στον τελικό του Capital One Cup.
Η Σάντερλαντ συμφώνησε στα 14 εκατομμύρια λίρες με την Λίβερπουλ τον περασμένο μήνα, αλλά δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία μιας και καλυπτόταν ο ίδιος ο παίχτης.
Ένας τραυματισμός στον ώμο που υπέστη ο Μπορίνι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην περιοδεία της Λίβερπουλ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχει καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις, ενώ υπήρξαν επίσης αναφορές ότι ο 23χρονος θέλει να παλέψει για τη θέση του στο Άνφιλντ.

Ο Πογιέτ παραμένει αποφασισμένος να υπογράψει τον Μπορίνι και στοχεύει επίσης σε περαιτέρω προσθήκες στο ρόστερ του μετά την απόκτηση έξι παιχτών μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι.

"Δουλεύουμε πάνω σε αυτό," δήλωσε ο Πογιέτ στο Sky Sports News. 
"Δεν είναι εύκολο αυτό, είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι, νομίζω, για όλους. Δεν έχουμε τελειώσει. Χρειαζόμαστε περισσότερους παίχτες. Ψάχνουμε για συγκεκριμένους παίκτες ποιότητας".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου