Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Πρόθυμος να μείνει στη Λίβερπουλ ο Κόατες!



Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Σεμπάστιαν Κόατες λέει ότι θέλει να μείνει στο Άνφιλντ μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, αλλά παραδέχεται ότι η απόφαση αυτή μπορεί να μην είναι και η καλύτερη για αυτόν.

Ο 23χρονος ο οποίος εντάχθηκε το 2011, απέτυχε να κάνει μια εμφάνιση στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν από ένα τραυματισμό στο γόνατο. Έχει παρουσιαστεί μόλις 24 φορές σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της τριετούς παραμονής του με τα κόκκινα.

Ο Ουρουγουανός διεθνές έχει συνδεθεί με την αποχώρηση του αυτό το καλοκαίρι μετά και την άφιξη του Ντέγιαν Λόβρεν από τη Σαουθάμπτον, αλλά σχεδιάζει να αγωνιστεί για μια θέση στην άμυνα παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό.

"Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Είχα έναν κακό τραυματισμό και με κράτησε έξω για πολύ καιρό", είπε στη Liverpool Echo. 

"Προσπαθώ πάντα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο. Ο προπονητής με παρακολουθεί στενά και θέλω να έχω καλή απόδοση. Θα ήθελα να μείνω στη Λίβερπουλ και να παίξω αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Εξαρτάται από τον προπονητή και τον σύλλογο. Εκείνοι θα αποφασίσουν τι θα συμβεί".

Ο συμπατριώτης του Λουίς Σουάρες έχει ήδη αποχωρήσει από το σύλλογο για την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Κόατες επιμένει ότι η κίνηση αυτή δεν έχει καμία σχέση με το δικό του μέλλον.

"Επειδή ο Λουίς έχει φύγει αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγω και εγώ. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης. Θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του", είπε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου