Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Πρόθυμος για μεταγραφές ο Ρότζερς!



Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να προσθέσει και άλλου παίχτες στο ρόστερ της ομάδας του πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

Οι Κόκκινοι έχουν ήδη υπογραφεί επτά παίκτες αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων τους τρις από την Σαουθάμπτον Ρίκι Λάμπερτ, Άνταμ Λαλάνα και Ντέγιαν Λόβρεν, Εμρέ Τσάν από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και Λαζάρ Μάρκοβιτς από την Μπενφίκα. 


Επίσης, έχουν προστεθεί με τη μορφή δανεισμού ο αμυντικός Χαβιέ Μανκίγιο από την Ατλέτικο Μαδρίτης και υπέγραψε και ο επιθετικός Ντιβόκ Ορικγί ο οποίος έμεινε δανεικός στη Λιλ όπου και αποκτήθηκε.

Ο Ρότζερς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: 
"Θα θέλαμε ακόμα να κάνουμε κάποια κινήσεις. Εξακολουθούμε να θέλουμε να προσθέσουμε λίγο περισσότερο βάθος σε όλους τους τομείς".

Η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού Λόικ Ρεμί της ΚΠΡ έπεσε στο κενό γιατί απέτυχε ο ίδιος να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Επίσης, έχει συνδεθεί με μια κίνηση για τον πρώην επιθετικό της Τσέλσι, Σάμουελ Ετό.

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια νίκη 4-0 επί της Γερμανικής Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Άνφιλντ την Κυριακή.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου