Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Newcastle - Liverpool Preview

Ματς που ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Premier League στο St. James' Park με την Newcastle και την Liverpool να κοντράρονται σε μία μάχη δίχως αύριο. Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Η Newcastle για να ξεφύγει από τα δύσβατα μονοπάτια, να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία και να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και η Liverpool για να μπορέσει να παραμείνει σε τροχιά τετράδας ύστερα από την γκέλα στο Anfield και το 0-0 με την Hull City.

Μεσοβδόμαδα, Liverpool και Newcastle πήραν το εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά του  Capital One Cup, με τους Κόκκινους να κερδίζουν στο τελευταίο λεπτό την Swansea με 2-1 και η Newcastle με το εντυπωσιακό και απρόσμενο 0-2 μέσα στο Etihad αφήνοντας την Manchester City εκτός συνέχειας.



Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι αναμετρήσεις Newcastle - Liverpool είναι και αυτές με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Premier League, με τον περσινό αγώνα στο St. James' Park να λήγει ισόπαλος με σκορ 2-2.

Η ομάδα του Brendan Rodgers βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ οι καρακάξες του Alan Padrew στην 14η θέση με 10 βαθμούς.

Πιθανή 11αδα Liverpool: Mingolet, Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno, Gerrard, Henderson, Allen, Sterling, Coutinho, Balloteli.

Αποδόσεις ΟΠΑΠ: Άσσος 3,15 - Χ 3,45 - Διπλό 1,90 Εκτίμηση: NO BET

Ώρα έναρξης: 14:45

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου