Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Έπιτελους μια μικρή ''γεύση'' απο Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ με την νίκη επι της Γουέστ Μπρόμ με 2-1 επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετα τις 31 Αυγούστου.

Ο αγώνας

 Οι κόκκινοι έδειξαν απο το πρώτο κιόλας λεπτό τις διαθέσεις τους και απείλησαν με τις ευκαιρίες του Λάμπερτ και του Στέρλινγκ. Η Λίβερπουλ συνέχιζε στο ίδιο τέμπο με την Γουέστ Μπρόμ να ψάχνει αν βρεί χώρους να βγεί μπροστά.

  Το πάθος τον παικτών του Ρότζερς έφερε το γκολ Στο 45' Λαλλάνα και Λάμπερτ συνεργάστηκαν υπέροχα με τον άγγλο μέσο να σκοράρει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την Λίβερπουλ.

 Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές και δημιουργούσε ευκαιρίες ωστόσο ο διαίτητης σε ένα τάκλιν του Λόβρεν καταλόγησε πέναλτι. Ο Μπεραχίνο θα ισοφαρίσει προσωρινά και θα φέρει ''παγωμάρα'' στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ.

 Παρόλα αυτα η Λίβερπουλ συνέχιζε να κάνει το παιχνίδι της. Στο 60' ο Στέρλινγκ μπήκε στην περιοχή και με έναν ''επεισοδιακό'' τρόπο, καθώς έπεσε , σηκώθηκε, κράτησε με όμορφο τρόπο την μπάλα την πάσαρε στον Χέντερσον που με όμορφο πλασέ απο το ύψος του Πέναλντι έκανε το 2-1. Ο Ρότζερς έριξε το παιχνίδι τον Μπαλοτέλι, ο οποίος έδωσε μεγαλύτερη ενέργεια στην επίθεση των κόκκινων.  Ο ''ορεξάτος'' Τζέραρντ χθές έφτιαχνε ευκαιρίες αλλά δεν η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Σχόλιο 

  Σίγουρα η Λίβερπουλ δεν είχε την απόδοση που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας, αλλά έδειξε να έχει διάθεση και θέληση για βγάλει στο παιχνίδι της ένα καλύτερο πρόσωπο. Είχε πάθος και κατα διαστήματα ηρεμία στο παιχνίδι της που την βοήθησαν να πάρει το αποτέλσμα. Θετική ήταν και η παρουσία του Άνταμ Λαλλάνα που μετά απο πολύ καιρό έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

                                                              Τα γκολ του αγώνα:



Βασίλης Κουρσοβίτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου