Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Μήπως πρέπει να υπάρξει αλλαγή στο τεχνικό τιμ;

 Θα ξεκινήσω το κείμενο μου με την φράση που διάλεξα για τίτλο. Μήπως πρέπει να υπάρξει αλλαγή στο τενχικό τιμ; Όχι δεν μιλάω για τον Ρότζερς αλλα για τους συνεργάτες του.

 Μήπως τα άτομα που έχει για φυσιοθεραπευτές, γυμανστές και μασέρ δεν κάνουν για την Λίβερπουλ; Αυτό το φαινόμενο που παρατηρούμε φέτος είναι πρωτόγνωρο. Δεν φτάνει μόνο που υπάρχουν μεγάλα κενά στο ρόστερ, οι τραυματισμοί έρχονται ένας μετά τον άλλον. Δεν γίνεται να τραυματίζονται τόσο συνχά οι παίκτες. Ξεκινήσαμε την σεζόν και ξαφινκά Τσαν, Στάρτιτζ, Σακό και Άλλεν τραυματίστηκαν. Ο Τσάν και ο Άλεν επέστρεψαν για τον Σακό είναι άγνωστο το πότε.

 Τώρα στο θέμα Στάριτζ έμεινε εκτός πολύ καιρό και εκεί που όλοι περιμέναμε να παίξει στο παιχνίδι με την ΚΠΡ ο Στάριτζ ξανα τραυματίστηκε ξανά. Και αν ξανα τραυματίστηκε σε ρυθμούς προπόνησης τι θα μπορούσε να πάθει σε ένα δυνατό μαρκάρισμα στο πρώτο παιχνίδι που θα επέστρεφε;

 Πιστευώ πως η ευθύνη του γυμναστή, του φυσιοθεραπευτή αλλα και του μασέρ είναι τεράστια. Η πίεση ακόμα και σε αυτόν τον τομέα για μια ομάδα σαν την Λίβερπουλ είναι μεγάλη. Είναι μια ομάδα που δουλευεί απο την αρχή της σεζόν σε φουλ ρυθμούς καθώς κανει πρωταθλητισμό δεν είναι Σουόνσι. Δεν θέλω να μειώσω σε καμιά περίτπωση την Σουόνσι απλά τα υπάρχουν μεγάλες διαφορές στους δύο συλλόγους. Απο ότι φαίνεται το τεχνικό τιμ του Ρότζερς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που απαιτεί η Λίβερπουλ.

 Για τους παραπάνω λόγους μήπως οι υπεύθυνοι της ομάδας πρέπει να δώσουν λίγο σημασία σε αυτόν τον τομέα;

Bασίλης Κουρσοβίτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου