Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πόσο κοστίζει άραγε ο Ίσκο;

 Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Λίβερπουλ δεν έχει καλό ρόστερ, απλά αυτό που της λείπει είναι ένας παίκτης να οργανώνει το παιχνίδι, να κρατάει την μπάλα και να περνάει μπαλιές. Αυτός ο παίκτης λείπει απο τους κόκκινους απο την στιμγή που έφυγε  ο Τσάμπι Αλόνσο.

 Κάπου εδώ έρχεται και ο ισπανός, ποιά ειναι άραγε η τιμή του Ίσκο; Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν έχει το επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στους μερένχες φαντάζει ως η ιδανική λύση για το οργανωτικό κομμάτι της Λίβερπουλ. Ο Ίσκο έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι ένας παίκτης με τρομερές ικανότητες. Θα μπορέσει μέσα απο το στύλ παιχνιδιού του να δώσει και ανάσες στον Τζέραρντ αλλά και να βγάζει μπαλιές στον Μπαλοτέλι. Ο ιταλός έχει ανάγκη απο έναν τέτοιον παίκτη γιατί είναι κλασσικό σέντερ φορ περιοχής, εκεί διαφέρει με τον Σουάρεζ. Ο ουρουγουανός μπορούσε να βγεί εκτός περιοχής και να ζητήσει μπάλα κάτι που ο σούπερ Μάριο το κάνει με δυσκολία. Σε αυτό το κομμάτι το πολυ καλό πόδι του Ίσκο μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. 

 Σίγουρα όμως η Πρέμιερ Λίγκ είναι τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα από τα άλλα. Είναι σαφώς πιο δύσκολο και η κάθε μεταγγραφή παίκτη εκτος του νησιού θεωρείτε ρίσκο. Άλλωστε δεν είναι και λίγοι οι ''μεγάλοι'' παίκτες που ήρθαν με προσδοκίες στο νησί και δεν κατάφεραν τίποτα. Αλλά αυτο δεν σημαίνει κάτι, όλα είναι στο χέρι του παίκτη και κατα πόσο θέλει να δουλέψει. Πάντως το όνομα του Ίσκο έπαιξε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και αναμένεται να παίξει το ίδιο δυνατά και τον Ιανουάριο. Ένα πράγμα είναι όμως σίγουρο όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία του παν τα κόκκινα.

Βασίλης Κουρσοβίτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου