Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Σε καλό δρόμο η United

Νίκη με 3-2 επί της Ρόμα πέτυχε το συγκρότημα του Φαν Χααλ μετά το 7-0 επί τους Galaxy σε αμερικανικό έδαφος.

Ο Ολλανδός παρέταξε την ομάδα των κόκκινων διαβόλων ξανά σε σχήμα 3-4-3, σε μια παραλλαγή του 3-5-2 με τον Juan Mata σε ελεύθερο ρόλο. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, το περιβραχιόνιο φορούσε ο Tom Cleverley, αδιαφορώντας για τα σχόλια του Wayne Rooney περί αρχηγίας.

Μετά από ένα σχετικά αδιάφορο πρώτο ημίωρο, ο Rooney στο 36’ έβαλε μπροστά την ομάδα της United με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα, ενώ στο 39ο λεπτό ο Juan Mata με εξαιρετική λόμπα νίκησε τον Skorupski για να κάνει το 2-0.Στο 44’ο Danny Welbeck κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Rooney.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 3-0. Στο 75ο λεπτό ο Miralem Pjanic με ένα εκπληκτικό σουτ που θύμισε Μπέκαμ, νίκησε τον Amos λίγο πίσω από το κέντρο (!) για να μειώσει σε 3-1. Λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 88’ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ‘’γερόλυκος’’ Francesco Totti για να διαμορφώσει το τελικό 3-2.


Ο Φαν Χααλ φαίνεται να χτίζει μια United νέας εποχής που φυσικά θέση σε αυτήν είναι απίθανο να έχει ο Fellaini. Παρόλο το απεριόριστο των χρημάτων που όπως ακούγεται του έχει διαθέσει η διοίκηση ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται μόνο τις ποιοτικές κινήσεις και όχι δεν φαίνεται να ψάχνει το μεγάλο ‘’μπαμ’’.  Ο Βιντάλ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Γιουβέντους και η Manchester United τον παρακολουθεί στενά. Δύσκολα όμως θα γίνει κόκκινος διάβολος αφού η Ευρώπη παίζει σημαντικό ρόλο για τον Χιλιανό. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου