Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Rodgers: Είμαστε σε καλό δρόμο!

Ο Brendan Rodgers πιστεύει ότι η Liverpool είναι σε καλό δρόμο για να είναι σε άριστη κατάσταση για την νέα σεζόν της Premier League που ξεκινά τον επόμενο μήνα.

Οι Reds στο τέταρτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους κέρδισαν τον Olympiaco το Σάββατο με 1-0 χάρη σε γκολ του Raheem Sterling.
Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι Sterling, Gerrard, Johnson, Sturridge, Toure και Markovic έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση από την επιστροφή τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ο Henderson αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά.

"Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος μετά τις επιστροφές των παιχτών από το παγκόσμιο κύπελλο", είπε ο Rodgers. "Είμαι χαρούμενος. Ξέρω αυτή την ομάδα καλά και να γνωρίζω ότι οι παίκτες που έρχονται είναι οι κατάλληλοι και θα ταιριάξουν σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε.
Η πιο σημαντική ημερομηνία για μένα είναι το παιχνίδι με τη Southampton (εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν), περιμένουμε αυτό το παιχνίδι, θα είμαστε έτοιμοι. Οι παίκτες έχουν δείξει ότι είναι σε καλό δρόμο".

Ο Rodgers επέλεξε να χρησιμοποιήσει δύο αριστερά μπακ στο παιχνίδι, με τον Jose Enrique να ξεκινά στο βασικό σχήμα και τον Jack Robinson τον αντικαθιστά στο ημίχρονο.

Είπε: "Ο Jose Enrique ήταν δυνατός στο πρώτο εξάμηνο. Έχει ακόμα πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει, είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Jack έχει τώρα την ευκαιρία να μου δείξει ότι μπορεί να είναι ένα μέρος της ομάδας. Πάντα κοιτάω τους νέους παίκτες από την ακαδημία. Εάν επιδείξουν τα προσόντα τους μπορούν να κάνουν το βήμα προς τα πάνω".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου