Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«Μπορούμε και χωρίς Suarez»

Ο Daniel Sturridge πιστεύει ότι η Liverpool μπορεί να αντεπεξέλθει και χωρίς τον Suarez και τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος σκόρερ της Premier League τη σεζόν που πέρασε μετακόμισε στην Barcelona για 75 εκατομμύρια λίρες.


Ωστόσο, ο Sturridge είναι της άποψης ότι η Liverpool δεν ήταν ομάδα που στηριζόταν γύρω από ένα παίχτη την περασμένη σεζόν και τα καλοκαιρινά αποκτήματα θα βοηθήσουν να καλυφθούν τα κενά και να διατηρήσουν τη νοοτροπία του νικητή στο Merseyside.

Ο Άγγλος διεθνής δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mirror: 
«Η Liverpool είναι ένας τεράστιος σύλλογος όμως οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν. Για μένα ο προπονητής μας πήρε συναρπαστικούς, νέους παίχτες που έχουν την νοοτροπία του νικητή. 
Οι παίχτες πάνε και έρχονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιοι θα παραμείνουν όλη τους την καριέρα σε ένα σύλλογο όπως ο Steven Gerrard ενώ κάποιοι θα φύγουν.
Η Liverpool είναι μια συναρπαστική ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού της. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό».


Η Liverpool έχασε τον τίτλο στο τέλος της προηγούμενης σεζόν αλλά ο Sturridge είναι βέβαιος ότι θα πρωταγωνιστεί και πάλι η ομάδα και θα απολαύσει το Champions League.

Πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Την περασμένη σεζόν ήμασταν το αουτσάιντερ αλλά τώρα όλοι μας υπολογίζουν. 
Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και πάλι. Ανεξάρτητα από το αν είμαστε αουτσάιντερ ή φαβορί, η νοοτροπία μας δεν θα αλλάξει.
Είμαστε μια νέα, πεινασμένη ομάδα που ψάχνει να βάλει τη σφραγίδα της, όχι μόνο στην Premier League αλλά και στην Ευρώπη. Θα δώσω το 100 τοις εκατό όπως και οι υπόλοιποι παίχτες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου