Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Μίλησε για όλους και για όλα ο Ρότζερς

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, λίγες ώρες πριν το φιλικό με την ομάδα της Ρόμα,  στην Αμερική, αναφέρθηκε στην απώλεια Σουάρεζ, καθώς και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

''Είναι τεχνικά και τακτικά χαρισματικοί και έχουν την προσωπικότητα να δουλέψουν. Τους μελετήσαμε σαν χαρακτήρες πριν έρθουν. Είμαι ενθουσιασμένος με όλους.''

Για τον Λάμπερτ τόνισε:
''Ο Ρίκι γύρισε μία εβδομάδα νωρίτερα, καθώς ήθελε να επιστρέψει και να δουλέψει. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Είναι 32 χρονών, αλλά πολύ γυμνασμένος και πρόκειται να μας δώσει κάτι πολύ ιδιαίτερο, είτε ξεκινάει βασικός, είτε έρχεται από τον πάγκο. Δυνατός στον αέρα, αλλά επίσης έχει άψογη επαφή με την μπάλα στα πόδια. Έχει ταιριάξει στην ομάδα πολύ καλά.

Για τον Λαλάνα πρόσθεσε:
''Ο Άνταμ είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Έχω δει την εξέλιξή του από τότε που ήταν πολύ νέος. Στο λίγο χρονικό διάστημα που δούλεψα μαζί του, κατάλαβα πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι. Είναι εδώ γιατί είναι ''πεινασμένος'' και θέλει να παλέψει για την Λίβερπουλ...''

Όσον αφορά τον Τσαν, είπε:
''Ο Εμρέ Τσαν είναι ένας ακόμα σπουδαίος νέος παίχτης. Τον είδα λίγο την προηγούμενη σεζόν, όταν έπαιζε για την Bayer Leverkusen'', ενώ επισήμανε επίσης ότι είναι πολυθεσίτης!

Τέλος για τον Μάρκοβιτς εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια:
''Ο Μάρκοβιτς είναι ένας τρομερός νέος παίχτης και είναι ο τύπος του παίχτη που μου αρέσει. Πολύ καλός στο 1vs1 και επίσης δουλεύει σκληρά. Δεν τρέχει μπροστά γρήγορα, αλλά τρέχει πίσω και αυτό είναι πολύ σημαντικό.''

Στην συνέντευξη τύπου επίσης ο 41χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ από την εθνική, λέγοντας πώς αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο για την ομάδα, καθώς και στην ιστορία της μεταγραφής του Μπορίνι στην Σάντερλαντ, έναντι 14 εκατομμυρίων λυρών. Η πρόταση όπως είπε έγινε αποδεκτή και πλέον το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσει και ο ιταλός επιθετικός με την ομάδα της Σάντερλαντ, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός την τελευταία χρονιά.

Ιατρικές εξετάσεις στην Αμερική πρόκειται να έχει ίσως και σήμερα ο Λοίκ Ρεμί, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ έναντι 8,5 εκατομμυρίων λυρών. Ο Ρεμί αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νιουκάστλ από την QPR σκοράροντας 14 φορές στο πρωτάθλημα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου