Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Λίβερπουλ: Daily update

Με το ''αριστερό'' ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Άνταμ Λαλάνα για την ομάδα των κόκκινων αφού κατά της διάρκεια της προετοιμασίας τραυματίστηκε στο γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 εβδομάδες.

Η κατάσταση του δεν είναι τόσο σοβαρή ώστε να μπει νυστέρι όμως θα χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας, καθώς επίσης είναι πολύ πιθανό να χάσει και τις 3 πρώτες αγωνιστικές της ομάδας.

Κι ενώ είχαμε αναφέρει πως ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθούν οι μεταγραφές των Ρεμί και Λόβρεν, ο δεύτερος όπως βλέπεται και στην εικόνα πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά της ομάδας στην Βοστώνη και αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με τον Γάλλο επιθετικό μέσα στη μέρα. Η μεταγραφή του κόστισε 16 εκ. λίρες.

Όσον αφορά τον Ντιβόκ Ορίγκι φαίνεται να εγκαταλείπεται η προσπάθεια απόκτησης του παίχτη αφού εδώ και μέρες δεν έχει ακουστεί κάτι σχετικά μ' αυτόν, ενώ σφήνα φαίνεται να μπαίνει η Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτησή του. Η Λίβερπουλ είχε κάνει πρόταση 10 εκ. λιρών στην Λιλ, ενώ ο Βέλγος θα αγωνιζόταν για ένα χρόνο ακόμα στην Γαλλία ως δανεικός.

Τέλος, οι φήμες συνεχίζουν να οργιάζουν για τον Αρτούρο Βιντάλ της Γιουβέντους, με τον ποδοσφαιριστή να φαίνεται ότι θέλει να αποχωρήσει από την μεγάλη κυρία, αφού είναι δυσαρεστημένος με την λήψη Αλέγκρι. ''Ψίθυροι'' ακούγονται για πρόταση ύψους 42,5 εκ. ευρώ από την Λίβερπουλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου