Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Χέντερσον: Να είσαι γενναίος και να πιστεύεις!

Κουράγιο και σκληρή δουλειά συνέστησε ο Τζόρνταν Χέντερσον για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Τσέλσι. Ο 24χρονος μέσος της Λίβερπουλ τόνισε πως αυτά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι της ομάδας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της Λίβερπουλ.

Αναλυτικά είπε: ''Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού η Τσέλσι είναι η κορυφαία ομάδα στο νησί αυτήν τη στιγμή, όμως είμαστε αρκετά αισιόδοξοι. Είναι μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και ανυπομονούμε γι'αυτό. Είναι σημαντικό για εμάς να βγούμε εκεί έξω και να δείξουμε το πόσο καλοί είμαστε απέναντι σε μία τοπ ομάδα.


 Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως κάθε άτομο δουλεύει σκληρά, και συλλογικά σαν ομάδα πρέπει να σιγουρευτούμε πως αμυνόμαστε καλά. Επίσης πρέπει να είμαστε καλοί στο να δημιουργούμε ευκαιρίες. Αν κάνουμε αυτά τα πράγματα σωστά, είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. 

Το κοινό πάντα παίζει το ρόλο του ανεξάρτητα το παιχνίδι. Πάντα είναι εκεί και φωνάζει για εμάς. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να μας βοηθήσει. Έχω ενθουσιαστεί με την Τσέλσι φέτος. Έχουν τρομερούς παίχτες και λειτουργούν καλά ως ομάδα, αμύνονται καλά και σκοράρουμε κάποια τρομερά γκολ. 

Έχουν την ποιότητα και γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο για μας. Αλλά κι εμείς έχουμε αρκετή ποιότητα σαν ομάδα και πρέπει να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται. Δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και κάποια στιγμή αυτό θα αποδώσει. Πρέπει να είμαστε γενναίοι και να έχουμε πίστη για τον αγώνα! ''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου