Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ρότζερς βάζει και ο Γκέκας γκολ γιατι δεν τον αγοράζεις;

 Mετά την ήττα απο την Νιούκαστλ νιώθω απογοήτευση και ντροπή ταυτόχρονα. Ντροπή όχι γιατί είμαι Λίβερπουλ σε καμιά περίπτωση απλά γιατί η εικόνα της ομάδας φέτος είναι ντροπή για την ιστορία της. Το γιατί είμαι απογοητευμένος νομιίζω πως είναι αυτονόητο, η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας έχει φτάσει σημείο να μας χαλάει την διάθεση κάθε σαββατοκύριακο. Και αυρίο Λίβερπουλ θα είμαστε δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα και θα είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε αυτόν τον σύλλογο αλλά μήπως κάτι πρέπει να αλλάξει και σύντομα μάλιστα;

 Άκου Μπέρναντ,

 Αυτό που βλέπουμε δεν είναι Λίβερπουλ. Κάτι φταίει για αυτο δεν νομίζεις; Ας αρχίσω απο τεχνικό επιτελείο. Δεν νομίζω να είναι ισάξιο με αυτό που χρειάζετε η ομάδα. Ένα τιμ γεμάτο απειρία ανίκανο για Λίβερπουλ. Αυτό φαίνεται μόνο και μόνο στους τραυματισμούς, έχουμε καταντίσει γραφικοί να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ο Στάριτς τραυματίστηκε σε ρυθμούς προπόνησης αν δηλαδή έπαιζει τι θα γινόταν; Θα έχανε όλη την χρονιά; Οι παίκτες δεν έχουν φυσική κατάσταση κουράζονται απο το 60' , δεν υπάρχει μυική δύναμη και σίγουρα σε αυτό έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι γυμναστές. Και ξανά λέω δεν υπάρχει πείρα , δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της Λίβερπουλ ούτε στο πρωτάθλημα αλλα σίγουρα ούτε στο Τσάμπιονς Λίγκ.

 Επόμενο κεφάλαιο μεταγραφές. Εδώ τι να γράψω ?? Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω. Δεν είναι μόνο φετινά λάθη, είναι λάθη απο την πρώτη σου σεζόν στην ομάδα. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως ο Στάριτζ, ο Άλλεν, ο Κουτίνιο και ίσως λίγοι ακόμα. Αλλα τουλάχιστον το 70% είναι αποτυχία. Δεν υπάρχει δικαιολογία σε αυτό το κομμάτι, έχουν γίνει σπατάλες σε παίκτες ανίκανους να σηκώσουν την φανέλα της Λίβερπουλ (βλέπε Μάρκοβιτς) . Να μην έδιναν λεφτά ναι να το δεχόμουν πως μόνο αυτούς μπορούμε να αγοράσουμε , αλλά δεν είναι έτσι όταν σπαταλάς 20εκ για τον Μάρκοβιτς, 25 για τον Λάλλανα, 20 για τον Λόβρεν και πόσα ακόμα παλαιότερα για άλλους. Ας μην μιλήσω καλύτερα για περιπτώσεις Άσπας. Δεν γίνεται να διώχνεις παίκτες σημαίες όπως ο Άγκερ που πέρυσι μαζί με τον Σκρτέλ είχαμε 9 παιχνίδια χωρίς να δεχθούμε γκολ μόνο και μόνο γιατί έχεις εμμονές μαζί τους.

Δεν φταίει για όλα ο Μπαλοτέλι. Δεν γίνεται απο την μια στιγμή στην άλλη ο ιταλός να ξέχασε να σκοράρει. Μήπως φταίει το σύστημα για σκέψου λίγο. Πότε θα καταλάβεις πως έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού απο τον Σουάρεζ;  Πότε θα του δώσεις ένα στήριγμα στην επίθεση;

 Ας πάμε και στο κεφάλαιο Λούκας-Μπορίνι.

 Όχι ούτε εγώ είμαι υπέρ στο να μείνει στην ομάδα ο βραζιλιάνος, δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Δεν γίνεται να τον έχεις για πώληση να μην παίρνεις άλλον παίκτη στην θέση του και ξαφνικά να του ζητάς να παίξει. Με τι ψυχολογία θες να το κάνει; Περίπου τα ίδια και για τον ιταλό.

 Μήπως πρέπει να βάλεις μυαλό; Να δείξεις ότι προσπαθείς και αν δεν αντέχεις την πίεση του κορμοράνου να έχεις το φιλότιμο να φύγεις απο μόνος σου.

Υ.Γ Συγγνώμη που ίσως τα γράφω λίγο μπερδεμένα και ''χύμα'' αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει και αυτήν την εβδομάδα έχουμε δύο παιχνίδια που μπορούν αν γίνουν οι μαυρές σελίδες στην λαμπρή ιστορία μας.

Υ.Γ2 Ίσως τελικά να έιχε δίκιο αυτός που έιπε ότι φέτος φάνηκε ότι τον Ρότζερς τον κρατούσε ο Σουάρεζ.

Βασίλης Κουρσοβίτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου