Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Που είναι η Λίβερπουλ που αγαπήσαμε;

 Ακόμα ενα ντροπιαστικό απόγευμα για τον σύλλογο, πάλι μια ντροπιαστική ήττα απο μια σαφώς κατώτερη ομάδα. Μετά το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας αναρωτήθηκα άραγε θυμίσε τίποτα σήμερα την Λίβερπουλ;

Όχι τίποτα δεν θύμιζε Λίβερπουλ σήμερα. Αυτό ήταν θεάτρο του παραλόγου και όχι η θρυλική ομάδα του Μέρσισάιντ. Το να λέω πως δεν στεναχωριέμαι και νιώθω περήφανος που είμαι Λίβερπουλ δεν κάνουν τα πράγματα καλύτερα. Ναι και αύριο θα αγαπάω και θα είμαι δίπλα στην ομάδα αλλά κάπου η υπομονή τελειώνει. Δεν μπορώ μετά απο κάθε παιχνίδι να στέκομαι στην φράση ''Έαν δεν μπορείς να μας υποστηρίξεις όταν χάνουμε μην το κάνεις όταν κερδίζουμε''. Όπως είπα και πιο πάνω δεν θα σταματήσω να υποστηρίζω την ομάδα αλλα δεν μπορώ κιόλας να δέχομαι όλο αυτό που γίνεται.

Που είναι η Λίβερπουλ;;;

Όλοι έχουν ευθύνη στην κατρακύλα της ομάδας. Ίσως ο Ρότζερς να έχει την μεγαλύτερη. Δήλαδη όλη η Λίβερπουλ ήταν ο Σουάρεζ; Μια τόσο μεγάλη ομάδα κρατιόταν μόνο και μόνο απο τον Λουίς ; Νομίζω πως πάει πολύ. Το καλοκαίρι ξοδέψαμε τόσα λεφτά για να φτιάξουμε μια ομάδα ανύπαρκτη μέσα στο γήπεδο. Μάλλον ο Ρότζερς και οι κύριοι στην διοίκηση πρέπει να ξέρουν πως όταν είσαι Λίβερπουλ έχεις την απαίτηση να κερδίζεις κιόλας. Να έχεις μια ομάδα που να είναι φόβητρο και όχι να χάνει απο την κάθε Κρίσταλ Πάλας.

 Που είναι η επιθετική μας γραμμή; Μήπως περιμένεις απο τον βετεράνο Λάμπερτ που ήρθε για να παίζει ως τρίτος επιθετικός να βγάλει το φίδι απο την τρύπα ή απο τον Μπορίνι που όλο το καλοκαίρι ήταν προς πώληση; Βρες τουλάχιστον έναν σύστημα που να μπορεί να βοηθήσει τον Μπαλοτέλι. Ποία είναι άραγε η αλήθεια με τον Στάριτζ;

 Για το κέντρο και την άμυνα τι να πρώτο σχολιάσω; Ένα ανύπαρκτο κέντρο με παίκτες να περπατάν μέσα στο γήπεδο. Αυτό το ανέκδοτο που θέλεις να λέμε και άμυνα; Έδιωξες τον Άγκερ γιατι είχες εμμονή μαζί του για να φέρεις τον Λόβρεν. Όσο για την επιλογή Μανκίγιο γελάει ο κόσμος. Ένας τελείως άψυχος παίκτης με καμιά συνησφορά μέσα στο παιχνίδι.

Ξόδεψες λεφτά για τον Μάρκοβιτς δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Έαν Ρότζερς δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος της Λίβερπουλ καλύτερα να φύγεις.

Βασίλης Κουρσοβίτης



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου